Jongerenreizen Griekenland

Jongerenreizen Griekenland

Zonder ouders op vakantie, dat is waar menig jongeren van droomt. Er komt een tijd dat het dan eindelijk zover is, je gaat voor het eerst alleen met je vrienden op vakantie en kiest een speciaal voor jongeren geselecteerde reis. Zelfstandig reizen, niet te duur en bij problemen een beroep kunnen doen op één van de reisleiders ter plekke.

Aanbod van jongerenreizen naar Griekenland

Lekker feesten op je vakantiebestemming en voordelig vliegen naar de zoneilanden Kreta, Kos of Rhodos, dat kan met GOGO. Zij bieden de goedkoopste jongerenreizen aan en hebben de populairste partybestemmingen geselecteerd voor jouw ultieme droomvakantie. Onbeperkt vakantie vieren op de beste locaties in Griekenland maakt Beaches jongeren vakanties waar. Zij bieden budget vakanties aan zoals onder andere bakken op het strand en de naar de beste party’s. Maar ook actievelingen zitten goed bij Beaches, want ze hebben tevens vele avontuurlijke activiteiten in het assortiment en dat alles voor iedereen met een beperkt budget. Voor betaalbare bus en vliegreizen moet je bij Husk zijn. Zij organiseren zowel zomer- als wintersport vakanties tegen zeer redelijke prijzen voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar.

Advertenties van onze partners

Waar kun je heen met een jongerenreis naar Griekenland

Bijna alle aanbieders van jongerenreizen hebben voor hun vakantiegangers appartementen en hotels geselecteerd die nabij het strand, rond alle feesten en in de nabijheid van de vele discotheken liggen. Overdag slapen op het strand of bij het zwembad en ’s avonds feesten tot in de vroege uurtjes. De meeste jongerenvakanties gaan de Griekse feesteilanden. Via X-Travel kun je terecht op de eilanden Kreta, Rhodos en Kos en dan met name in de steden zoals Kos Stad en Chersonissos. Dit geldt ook voor de reisaanbieder Beachmasters. Zij beloven je een accommodatie dichtbij de heerlijk cocktailparty’s en de ontelbare kroegen. Overdag ben je dichtbij het water voor de vele watersportactiviteiten, kun je deelnemen aan één van de super gave excursies of gaan shoppen in de vele sfeervolle straatjes die Griekenland rijk is en ’s avonds hoef je geen feest te missen.

Mogelijkheden voor jongerenreizen naar Griekenland

Beachmasters biedt jongerenreizen naar alle bekende plekken op de Griekse eilanden. Je kunt kiezen voor logies, maar ook voor all inclusive. De voordelige reizen via GoFun staan voor 200% feestgarantie. Wie niet van feesten houdt, moet hier niet zijn. Je kunt tevens kiezen uit 8 tot 15 dagen, elk met het grootste voordeel uitgezocht. Via GoGo kun je in Nederland, voordat je vertrekt naar je zon vakantiebestemming Griekenland, een megadeal in de vorm van een partypakket boeken. Zo weet je zeker dat je niets gaat missen en bespaar je nog eens extra geld. Bij Husk vind je voor studentikoze prijzen Griekenland vakanties die geheel bij jou wensen en voorkeuren aansluit. Voor welke jongeren reisorganisatie je ook kiest om je reis te boeken, ze hebben allen één ding gemeen en zeggen: Uitrusten doe je thuis maar!

Offerte jongerenreis Griekenland? Klik hier